Zoeken naar vandaag ontvangen

Uw zoekactie voor vandaag ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 59 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Zoek naar een lekkere top voor regelmatig
Graag een man met middelmatige lul die ik eerst mag stijf zuigen om daarna in mijn kontje te mogen ontvangen. Hoeft niet intiem geschoren en neuken is met condoom. Ben gehuwd, kan dus niet ontvangen, verplaatsen wel, of in mijn bestelwagen. Graag ook in een voormiddag. Iemand ernstig?  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter tracht ik liefst alleen aan jou node  

TOP die voormiddags ontvangt (niet eenmalig)
bert 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
pijpen
wie heeft er deze voormiddag zin om elkaar lekker te pijpen en verwennen ik kan wel niet ontvangen .  
Marcel 56 jaar Limburg - Lommel
Lekker afzuigen (versa)
Wie komt mijn paal (17/5) afzuigen? Heb ook lekker kontje. Vandaag verlof, kan ontvangen.  

Lekker afzuigen (versa)
senior 73 jaar Antwerpen - Antwerpen
genieten van pis (plassex)
Ik ben 1,82/85 14/4 en zoek een ervaren leeftijdsgenoot die ook kan genieten van een golden shower. (Geen beginnelingen) Een hygiënische senior die thuis kan ontvangen voor lange pis sessies. Gbs. Intiem geschoren en weinig behaard om maximaal te genieten van de warme straal. Tepelgeil is zeker een pluspunt. Verder genieten van tongen en pistongen. Geen anaal. Iemand die het ook intiem vindt om elkaars plas te delen. Alleen reactie met opgave van stats, woonplaats en ervaring krijgen antwoord.  
Ochtendgeil 48 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Pijpdate nu
M48 zoekt voor nu regio waregem pijpsletje die kan ontvangen of cardate ... nu tot 9u... ik ontvang niet  
dater 68 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
zuigen rukken neuken rimmen
ik kan nu ontvangen ben real  
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Ochtendseks
Sekslustigen in de buurt van Hoogstraten die een onervaren, bottom behaarde bi van 27 kunnen ontvangen en willen begeleiden in zijn seksualiteitsbeleving (VOOR NU)? Sta voor heel veel open.  
Chubbybttm30 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Virgin
Wie wil helpen met deze chubby te ontmaagden ( safe) 30j/ 176cm/91kg Kan niet ontvangen!  
Giel 27 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10